O nama

Kako je sve počelo...

tattoolj

Ljubo Miljević

Galerija mojih radova

Prve tetovaže napravio sam još 1986. godine u tadašnjoj JNA, šarajući svoje drugove iz vojske koji su htjeli uspomenu iz vojničkih dana. Kao svi u to vrijeme na ovim prostorima, radio sam ručno iglom i samostalno pravljenim mašinicama. 1996. nabavio sam prvu profesionalnu opremu iz Njemačke. Načinivši taj korak, odlučio sam da tetoviranje postane glavni fokus mog profesionalnog života. Radeći po sobama i kućama i kasnije u svom prvom studiju, bio sam među prvim profesionalnim tattoo majstorima na ovim prostorima i kroz razne konvencije i prodaju opreme, pomogao sam početke mnogih znamenitih i vrijednih tattoo majstora danas na našim prostorima (sa kojima sam i dalje u dobrim kolegijalnim odnosima). Vremenom sam usavršio većinu popularnih tattoo stilova i vidio dolazak i prolazak mnogih tattoo trendova. Kroz godine sam mnogo putovao i radio po raznim zemljama Evrope kao što su Njemačka, Švajcarska , Austrija...

...a kako je to danas...

Danas radim u svom tattoo studiju u Srpcu, sa svojim sinom Markom, sve prema u svijetu prihvaćenim i obaveznim higijenskim normama ovog posla, koristeći isključivo provjerenu, sterilnu i jednokratnu opremu, koja garantuje sigurnost svim našim klijentima.
Higijenu i sterilnost materijala za rad uvijek stavljamo na prvo mjesto, odmah nakon beskompromisnog kvaliteta rada, tako da sav materijal koji dolazi u kontakt sa Vama i vašim tijelom je sterilan i jednokratan. Pravilna higijenska procedura je vrlo bitna, jer ako tetovažu radite u amaterskim i nehigijenskim uslovima, rizikujete razne infekcije, uključujući i neke neizlječive bolesti (AIDS, hepatitis, itd.)

tattoolj

...i kako će biti.

tattoolj

Marko Miljević

Galerija Markovih radova

Moj tattoo studio je vremenom postao porodični posao. Moj sin Marko ušao je prije 3 godine u obuku za tattoo majstora, učeći od mene i posmatrajući moj rad, crtajući i vježbajući na vještačkoj koža. Sada aktivno radi u studiju i mojim klijentima već dvije godine pokazujući mnoge odlike vrsnog tattoo majstora: pedantnost, posvećenost, kreativnost i užitak u radu. Sa svakom novom tetovažom usavršava svoju tehniku i stilove, a već je do danas ovladao dobrim dijelom mnoge različite tehnike i stilove tetoviranja.